Qui som


El nostre equip


Cuinar ens apassiona. Som fills de cuineres, de generacions que s’han dedicat tota la seva vida als
fogons i a satisfer les il·lusions dels comensals, de manera sincera i professional. Les escoles ens han
ensenyat i el dia a dia ens ha format al llarg de la nostra vida. Som fidels als productes de la terra i del
mar i, sobretot, exigents amb la qualitat.

Les receptes tradicionals les hem adaptat als nostres dies, amb formats suggerents i atractius. Una
harmonia de sabors i de contrastos. Entre d’altres propostes, us presentem un assortit d’aperitius, on
els diferents tipus de bufets tenen el seu propi protagonisme.

Tot el nostre equip es bolcarà per a que tots els detalls siguin perfectes, per a que vosaltres juntament
amb la vostra família i els vostres amics, tingueu un banquet inoblidable en una diada única.

Jaume i Pep

Jaume Cano i Verdolet, Escola d’Hostaleria de Girona i cuiner-propietari del Restaurant Verdolet
Pep Badia i Ripoll, Escoles d’Hostaleria de Girona i Madrid i cuiner-propietari de l’Hotel Ripoll

Laia Catering, més de quatre generacions al seu servei


LaiaCatering és un projecte que neix de dos establiments d’hostaleria de Sant Hilari Sacalm

Restaurant Verdolet (des de 1953)
tel 972 868 106
info@verdolet.cat

Hotel Ripoll*** Restaurant (des de 1910)
tel 972 868 025
info@hotelripoll.com