Suggeriments

L’hora del vermut…

El variat, les escopinyes, les cloïses, els musclos, les navalles, les anxoves, les sardinetes, la carn del
perol, les olives, l’assortit de xips, el vermut, el sifó….

Pernil d’aglà tallat davant el comensal

El pernil d’aglà, la coca de forn artesana amb tomàquet de penjar

La taula de formatges amb maridatge de vins

Tou de til·lers (D Catalunya), Gebrat d’Obaga (DO Catalunya), La Bauma carrat (DO Catalunya), Ros
d’Eroles amb ratafia (DO Catalunya), Idiazábal (DO Navarra), Roncal (DO Navarra), Torta del Casar (DO
Extremadura), Cabrales (DO Asturias), pa de pagès, pa de blat de moro i sèsam, pa d’espelta, pa de
panses, vi negre Raimat Abadia (DO Costers del Segre collita), vi negre Scala Dei (DO Priorat collita), vi
negre Carmelo Rodero (DO Ribera del Duero 9 mesos), vi negre Ederra (DO Rioja criança)

Degustació de cerveses artesanes

Bufet de cerveses elaborades artesanalment amb sabors de temporada

Barra de mojitos …

Cubà, de ratafia, de fruites del bosc, de maduixes, d’escuma de xindria

Caviar

Miss Caviar li posarà el caviar entre l’índex i el pulgar i li oferirà un xarrup de vodka

Ostres

Un ostrer que obre les ostres fresques al moment