Aperitiu 3


Coca de pa amb tomàquet i pernil d’aglà
Xupa-xup de guatlla
“Taco” de salmó amb salsa de soja i wasabi
Esqueixada de bacallà
Assortit de sushi
Gaspatxo amb gambeta marinada
Croquetes
Calamars a l’andalusa
Caneló de rostit trufat

Tastet d’olis…

Olis de la terra amb pa artesà i sals de la
Mediterrània
DOP Oli de l’Empordà | Siurana | Les Garrigues |
Terra Alta | Baix Ebre – Montsià

La planxa…

Pinxo de verdures de temporada
Pinxo amb gamba de Blanes
Pinxo de filet de vedella de Girona

Els arrossos…

Fideuà de peix
Arròs a la cassola
Risotto de ceps i verdures

L’hora del vermut…

El variat, les escopinyes, les cloïses, els musclos,
les navalles, les anxoves, les sardinetes, la carn
del perol, les olives, l’assortit de xips, el vermut, el
sifó….

Pernil d’aglà tallat davant el comensal

El pernil d’aglà, la coca de forn artesana amb
tomàquet de penjar

La taula de formatges amb maridatge de vins

Tou de til·lers (DO Catalunya), Gebrat d’Obaga (DO
Catalunya), La Bauma carrat (DO Catalunya), Ros
d’Eroles amb ratafia (DO Catalunya), Idiazábal (DO
Navarra), Roncal (DO Navarra), Torta del Casar (DO
Extremadura), Cabrales (DO Asturias), pa de pagès,
pa de blat de moro i sèsam, pa d’espelta, pa
de panses, vi negre Raimat Abadia (DO Costers del
Segre collita), vi negre Scala Dei (DO Priorat collita),
vi negre Carmelo Rodero (DO Ribera del Duero
9 mesos), vi negre Ederra (DO Rioja criança)

La barra de begudes…

Vi blanc DO Penedès
Vi negre DO Priorat
Cava brut nature
Cava rosat brut nature
Cervesa
Sucs naturals fets al moment
Refrescs
Licors d’aperitiu