Aperitiu 2


Coca de pa amb tomàquet i pernil d’aglà
Xupa-xup de guatlla
“Taco” de salmó amb salsa de soja i wasabi
Esqueixada de bacallà
Assortit de sushi
Gaspatxo amb gambeta marinada
Croquetes
Calamars a l’andalusa
Caneló de rostit trufat

Tastet d’olis…

Olis de la terra amb pa artesà i sals de la Mediterrània.
DOP Oli de l’Empordà | Siurana | Les Garrigues
| Terra Alta | Baix Ebre – Montsià

La planxa…

Pinxo de verdures de temporada
Pinxo amb gamba de Blanes
Pinxo de filet de vedella de Girona

Els arrossos…

Risotto de ceps i verdures
Arròs a la cassola
Fideuà de peix

L’hora del vermut…

El variat, les escopinyes, les cloïses, els musclos,
les navalles, les anxoves, les sardinetes, la carn
del perol, les olives, l’assortit de xips, el vermut, el
sifó….

La barra de begudes…

Vi blanc DO Penedès
Vi negre DO Priorat
Cava brut nature
Cava rosat brut nature
Cervesa
Refrescs
Licors d’aperitiu
Sucs naturals