Espais

Catering al Montseny

Des de Sant Hilari Sacalm, LaiaCatering ofereix serveis de càtering per a tota mena de celebracions i esdeveniments en l’àrea d’influència del Montseny.

Per a casaments al Montseny, events d’empresa, reunions familiars, etc… per qualsevol que sigui el motiu pel que necessiteu serveis de càtering, compteu amb LaiaCatering per proveir-vos d’emocions gastronòmiques.

Càtering a Arbúcies, a Sant Hilari Sacalm, a Viladrau, a Vic, a Santa Coloma de Farners… podeu disposar dels serveis de càtering de LaiaCatering a qualsevol racó del Montseny.

Mas El Martí (Viladrau)

Mas El Martí és una masia del s.XV situada al cor del Montseny, a pocs minuts del poble de Viladrau. La nostra ubicació és ideal, ja que ens trobem entre Girona i Barcelona, amb unes bones comunicacions.La masia va ser completament restaurada per la celebració de casaments, convencions, i esdeveniments de qualsevol tipus. Som especialistes en aquest tipus de celebracions des de l’any 1999.
Actualment comptem amb grans jardins on gaudir de l’entorn del Montseny, amb unes fantàstiques vistes del cim de Matagalls i de l’ermita de Sant Segimón. També posem a la vostra disposició un porxo espaiós de nova construcció on es pot continuar estant a l’exterior però amb la comoditat que això suposa, protegint tant del sol com de la pluja. Dins la masia, hi ha un ampli menjador amb capacitat de fins a 280 persones. Degut a la varietat d’espais de què disposem, tant es poden celebrar els banquets a l’exterior com a l’interior, sempre adaptant-nos als desitjos dels nostres clients.

Diga’ns què vols i on ho vols