Entrants, Peixos i Carns

Entrants

Sopa freda de tomàquet amb cues de llagostí i oli d’alfàbrega
Caneló de pasta wanton amb bolets i salsa de ceps
Amanida d’enciams amb pernil d’ànec, foie i vinagreta de fruites del bosc
Coca de verdures escalivades amb gambes

Peixos

Escamarlà, gamba, rap, musclos, calamars i sèpia amb la seva bullabessa
Suprema de lluç de palangre sobre llit de patata amb la seva pil-pil
Cueta de rap al forn amb pernil d’aglà
Rèmol a la planxa amb saltat de verdures de temporada amb el seu suc
Llobarro rostit amb rossinyols i el seu suquet

Carns

Mar i muntanya amb pollastre de pagès
Filet de porc, prunes i pinyons
Entrecot de vedella amb patates Anna
Confit d’ànec amb taronja
Melós de vedella amb saltat de barreja de bolets
Espatlla de xai sense feina amb cebetes glassejades
Filet de bou a les brases amb pastís de botifarra del perol