Aperitius i Tastets

Aperitius

Coca de pa amb tomàquet i pernil d’aglà
Seitó amb vinagreta de pinyons i alfàbrega
Formatge de tupí amb codonyat
Gaspatxo amb gambeta marinada
Esqueixada de bacallà
Steak tàrtar
Varietat de sushi
Taco de salmó amb salsa de soja i wasabi
Xupa-xup de guatlla
Vichyssoise amb saltat de rossinyols i ibèric
Croquetes
Caneló de rostit trufat
Calamars a l’andalusa
Medalló de rap gratinat

Tast d’olis

Olis de la terra amb pa artesà i sals de la Mediterrània

La planxa

Pinxo de pop amb cansalada del coll
Pinxo amb gamba de Blanes
Pinxo de verdures
Pinxo de filet de vedella
Pinxo de bolet i salsitxa

Els arrossos

Paella
Risotto
Fideuà de peix i marisc

El pernil

Pernil d’aglà
Coca de forn artesana amb tomàquet de penjar

Formatges

Gebrat d’Obaga | DO Catalunya
La Bauma carrat | DO Catalunya
Ros d’Eroles amb ratafia | DO Catalunya
Tou de til·lers | DO Catalunya
Cabrales | DO Asturias
Idiazábal | DO Navarra
Roncal | DO Navarra
Torta del Casar | DO Extremadura
Vi negre Raimat Abadia | DO Costers del Segre collita
Vi negre Scala Dei | DO Priorat collita
Vi negre Carmelo Rodero | DO Ribera del Duero 9 mesos
Vi negre Ederra | DO Rioja criança
Pa de pagès
Pa de blat de moro i sèsam
Pa d’espelta
Pa de panses

L’hora del vermut

Escopinyes
Cloïses
Musclos
Navalles
Anxoves de l’Escala
Sardinetes
Carn del perol
Olives farcides
Oliva gordal
Oliva extremenya partida
Oliva morta d’Aragó
Xips de patata de Sant Hilari
Xips de patata morada

Les ostres

Ostres de l’Atlàntic

El caviar

Caviar i vodka

Piano cocktail

100 cocktails a escollir amb pianista

La barra

Vi blanc DO Penedès
Vi negre DO Priorat
Cava brut nature
Cava rosat brut nature
Cervesa
Sucs naturals fets al moment
Refrescs
Licors d’aperitiu
Vermut blanc
Vermut vermell
Vermut bitter
Sifó

Cerveses artesanes

Malta
Blat
Negra
Ecolupulus
Mala vida
Hivernale
Estival
Aniversari
Castanya

Mojitos

Mojito cubà, mojito de ratafia, mojito de fruites del bosc, mojito
de maduixes, mojito d’escuma de xindria